Retraite Meditatie weekend Heilige Tempel

19 januari tm 22 januari 2023

Het Retraite meditatie weekend “Heilige Tempel” is een heerlijk weekend van rust, stilte en meditatie. Een weekend waarbij je je heerlijk laat onderdompelen met mooie meditaties, mooie muziek, rustige yin yoga en onder algehele verzorging. Het weekend neemt je mee in een innerlijke ervaring dat jouw lichaam een “heilige tempel” is die de gehele kosmos weerspiegelt. De chakra’s in je lichaam zijn innerlijke werelden op zich. Het zijn bewustzijnsvelden in jezelf die je kunt leren activeren. Het is een heerlijk diepgaand en leerzaam weekend waarbij je vanuit je eigen stevige basis, vol verwondering inzicht krijgt in de hoge bewustzijnslagen van jezelf.

Dit is een heerlijke inspirerend retraite meditatieweekend. Je kunt over zoveel meer rust, energie, vreugde en zelfkennis beschikken. Je beschikt over zoveel meer capaciteit dan je denkt en je kunt zoveel meer uit je leven halen!  Je bent immers veel meer dan wie je denkt te zijn! 

Hoe ziet het meditatieweekend eruit?

Het is een gevarieerd, inspirerend en diepgaand meditatie weekend met een goed gevuld trainingsprogramma. Het zijn heerlijke dagen om bij jezelf aan te komen en naar binnen gaan. Met een invulling van stilte meditaties, geleide meditaties, visualisatie, yin yoga en ervaringsoefeningen om de verstilling en de verdieping in te gaan. We zijn zo geïdentificeerd geraakt met ons leven, ons werk, ons drukke bestaan en met alles wat we om ons heen zien, dat we dit vaak als enige waarheid ervaren. We gaan voorbij aan een veel groter en ruimer deel van ons zelf, in deze dagen gaan we ons hier op richten. Je bevind je in een omwenteling van de tijd die verassende aspecten laat zien van ascensie. De grote verscheidenheid aan meditaties zijn van een hoog kwalitatief niveau die een diepe uitwerking hebben in je bewustwording. Het zet je aan om op een dieper niveau in jezelf te onderzoeken.
De inhoud van het programma is verdiepend, een reflectie naar jezelf toe, creatief maar ook luchtig en vooral geaard. De dagen zijn als een inspirerende geleide reis door jezelf heen.

Het programma biedt ook ruimte om een heerlijke wandeling te maken in de natuur, een mooie plek op zoeken in de tuin, een boek lezen, gebruik te maken van de sauna, in bad of wat je maar wil. Er wordt een veilige groepssfeer gecreëerd waarin je jezelf kan zijn. Het grote voordeel van mediteren in een groep is dat je op de groepsenergie mee kan “liften”. Dit zorgt ervoor dat je gemakkelijker kunt mediteren en sneller inzichten krijgt. Natuurlijk is er ruimte voor persoonlijke vragen. De met zorg klaargemaakte gezonde en gevarieerde maaltijden zijn vegetarisch en voornamelijk biologisch en we houden natuurlijk rekening met dieet wensen.

Groepsgrootte 8 – 10 deelnemers.

Het Retraite Meditatie weekend is inspirerend en verdiepend voor iedereen die zichzelf op een breder vlak wil leren kennen

Aanmeldformulier en informatie

Locatie: Munnekeburen. De kosten zijn €450,-. Dit is inclusief alles: het programma, maaltijden, overnachtingen en verblijf 4 dagen op de locatie. Het is mogelijk een slaapkamer voor jezelf te reserveren, met een toeslag van €8,- per nacht. De heerlijke maaltijden zijn vegetarisch met voornamelijk biologische ingrediënten en wordt met liefde bereid.

Aantal deelnemers 8-10 personen

2 + 4 = ?

Dagindeling Retraite

Donderdag
Ochtend programma: 10.00 – 12.00 uur
Lunch
Middagprogramma: 13.30 uur – 17.00 uur
Diner: 17.45 uur
Avondprogramma: 19.30 uur – 21. 15 uur

Vrijdag
Ontbijt
8.00 – 9.15 uur
Ochtend progamma: 9.30 – 12.30 uur
Lunch
Middag progamma: 15.30 -18.00 uur
Diner 18.15 uur
Avond vrij!

Zaterdag
Ontbijt 8.00 – 9.15 uur
Ochtend progamma 9.30 – 12.30 uur
Lunch
Middag progamma 15.30 – 17.30 uur
Diner: 18.00
Avond progamma 19.30 – 21.15 uur

Zondag
Ontbijt 8.00 – 9.15 uur
Ochtend progamma 9.30 – 12.15 uur
Lunch
Middag prog. 13.30 – 16.30 uur

Aankomst: Donderdag 10.00 uur t/m zondag  afronding rond 16.30 uur.

Overige informatie

Locatie:
Groepsaccommodatie “De Zonneroos” te Munnekeburen, is een gastvrije, fijne, nette en ruime accommodatie gelegen midden in de natuur op de grens van Friesland en Overijssel. De mooie en luxe slaapkamers zijn voorzien van een eigen douche en toilet. (www.zonneroos.nl)

Het is mogelijk een eigen slaapkamer te reserveren met een toeslag van €8,- per nacht.
In de mooie grote tuin kun je gebruik maken van de sauna. Het zwembad is in de winter gesloten.

Inbegrepen: 4 dagen meditatie programma, overnachtingen, alle maaltijden en tussendoortjes, sauna gebruik.

Deelname

Deelname weekend:  € 450,-

Opgave & info: Aanmelden kan via het opgavenformulier.

Betaling: Bij opgave, na betaling is je plek gereserveerd!

© Copyright - Academie Voor Hoogbewustzijn